2012. július 1., vasárnap

Gizmó két éves


2010 júliusában került hozzánk. Akkor már nem volt olyan kicsi. Kb. öt hónapos lehetett. Most már tudom, hogy nem volt olyan kicsi mint mi gondoltuk elsőre. Amikor megjött, akkor még úgy tudtuk, hogy csak két-három hónapos lehet. De most, hogy már születtek kicsi malackáink már tudjuk, hogy kb. öt hónapos lehetett. Szóval a mai napra tettük a születésnapját, amikor megérkezett hozzánk. 
Ez a nap a megérkezése napja. Ami egy éve volt. Szóval ilyenkor két ünnepet tartunk egyben. Egy a szülinap és egy a megérkezése napja. 
Csodaszép nagy malacka lett belőle. Aki boldogan éli életét Picúrral és velünk. 

Ő a legszelídebb a két malacka közül. Amikor megjött még elég félénk volt, de az idő segített. Imádja ha simogatják, nem félős, nagy felfedező. Hetente kétszer legalább megszokik a szobából és végig szalad a lakáson. Kicsit körbenéz, aztán visszamegy a saját szobájába és minden folytatódik a maga ritmusában. 

Elválaszthatatlan párost alkotnak Picúrral. 
Imád a szabadban sétálni, futkározni. A szobában kicsit unatkozik, pont azért mert nagy felfedező. Éppen ezért viszem ki a szabadba sétálni, hogy kielégítsem kíváncsiságát. 

Kedvenc ételei: uborka, saláta, paradicsom, kukorica, borsó, sárgarépa levele, sóska, spenót, görög és sárgadinnye, retek, fű.

Imádjuk ezt a két éves rosszaságot. Elképzelhetetlen nélküle az élet. Sok mindenen mentünk már keresztül, ami megerősítette a kapcsolatunkat. Tavaly nyáron ivartalaníttattuk. Picúr és az ő párosításából két kicsi született.


A szülinapi ajándéka pedig a fa bújó, amit már pár napja közösen használnak a malackák. És nagyon tetszik nekik, szívesen bújnak át rajta és Picúr még benne is alszik. Jó döntés volt megvenni. 

Boldog Születésnapot Gizmó úr!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése