2012. december 24., hétfő

Malackák Karácsonya

Hozzánk már a délután folyamán megérkezett a Jézuska és nem feledkezett meg a malacokról sem. 
A szokásos széna és táp mellé kaptak még egy doboz mézes rudat. Amiben két rúd van. Egyet kaptak meg ma a másikat majd csak később. Illetve még egy csomag tápot bónuszba.
(szokásos széna)

(mézes rúd és táp)

Idén nem csak a karácsonyfa öltözött ünnepi díszbe, hanem a malackák kifutója is. Úgy lett megcsinálva a világítás, hogy a kábelt ne tudják elrágni, illetve ne legyen a kifutóban túl világos. 
Nekem tetszik, egészen hangulatos lett a lakosztályuk.  Őket sem zavarja, hogy most kicsit ünnepi hangulatú lett a kifutójuk. 
Egy pár napig rajta marad a világítás, nem fog állandóan égni, csak rövid ideig, mondjuk vacsora időben, elalvás előtt.

A saját kezűleg vart ágyikókat kapták még karácsonyra. Amiket fokozatosan fogunk majd felavatni. Először a középső sorban jobbra található szürke szarvas mintást kapták meg.
Picúr azonnal el is foglalta, Gizmó pedig nem sokkal később már kis túrta onnan. 

3 megjegyzés:

  1. Nagyon szuper ajándékok! Azt olvastam, a mézes rúd nem ajánlott nekik, mert túl cukros. A hangulatvilágítás is nagyon csodás! :)

    VálaszTörlés
  2. Igen, nem javasolják. Azért is, mert nagyon hizlal. De nem kapták mind két rudat egyszerre. És azt az egyet sem ehetik egész nap. Tavaly kaptak először és minden rendben volt, csak nem szabad egyszerre megetetni velük, mert akkor elcsapják a hasukat.

    Kicsit tartottam attól, hogy majd zavarja őket a világítást, de szerencsére nem, úgyhogy egy pár napig fent maradhat.

    VálaszTörlés
  3. Tényleg nagyon hangulatos a világítás! :) Az ágyikók pedig fantasztikusak, nagyon ügyes vagy! :)

    VálaszTörlés