2011. július 1., péntek

Egy éves Gizmó

A születésnapját nem tudjuk pontosan. Kb. öt hónapos lehetett, amikor hozzánk került. Viszont pontosan ezért, mert nem tudjuk a pontos születési idejét, úgy döntöttünk, ha mai napot nevezzük ki születésnapnak. Szóval Gizmó ma egy éves lett. Nagyon jól érzi magát, eléggé válogatós fajta malacka. Nem szereti a répát, csak ha le van reszelve, az uborka, fű, saláta, paradicsom viszont a kedvencei. Nyáron nagy kedvenc lett még a borsó és a kukorica is. Nagyon ember centrikus malacka és ez egyenlőre így is marad. Bár most már ugye itt van neki Picúrka. Akivel reméljük, hogy hosszú-hosszú évekig fognak nagy boldogságban és egyetértésben, egészségesen élni.

Picúr kapta Gizmó születésnapi ajándékként.
Amikor hozzánk került még kicsi volt, félénk és nem sokat foglalkoztak vele. Félt is eléggé az emberektől. De szerencsére hamar feloldódott és azóta le sem lehet őt tenni a földre. Imádja a simogatják, kényeztetik. Nem szereti, ha egyedül hagyom a szobában, ilyenkor azonnal utánam akar jönni.
Nagy kópé ez a kis malacka.
Az elején még nagyon idegennek tűnt, hogy velünk van, de ma már elképzelhetetlen, hogy ne lenne velünk. Mindenki nagyon megszerette, próbálja kényeztetni. Ez meglátszik a súlyán is. 1 kg 30 dkg-ot nyom jelen pillanatban.
Nagy, okos, figyelmes, gyorsan tanuló, cseppet sem türelmes, bájos, imádni való malacka.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése