2013. szeptember 8., vasárnap

Helyzetjelentés

Az augusztus 20.-át még itthon ünnepeltük, de már minden nélkülözhetetlen holmink be volt dobozolva, csomagolva és indulásra készen álltunk. A barátokkal szépen mindent beraktunk a kocsiba és átvittünk az albérletbe, hogy legyen időnk kipakolni, minden elrendezni, mire a malacok is átkerülnek az új helyre. Ez jobbára sikerült is. 
Két hete lakunk az albérletben és minden nagyon jó. A kutyával nem volt eddig gond. Ahogy a kommentben is említettem a kutya csak kézben szaglászhatta a malacokat, a héten szerdán már be is ment hozzájuk. Eddig nincs vele gond. 
Természetesen még mindenkinek szokni kell az új környezetet, de a malacok
jól érzik magukat az ismerős ketrecben. 
Az albérlőtársak, barátnők kényeztetik a malacokat, sok simogatást kapnak, mindig akad valaki, akik megkínálja őket egy-egy finom falattal. Arra persze figyelni fogok, de ne etessék őket túl a lányok. Kevesebb tápot, és zöldséget kapnak vacsorára, mert tudom, hogy napközben nem éheznek. :D Van segítségem is, ami a takarítást, gondozást illeti.

Gizmó imádja a lányokat (barátnőimet), kiköveteli a simogatást, elnyúlik a lányok ölében és csak elégedetten berreg. Picúrnak még kell egy kis idő, mire elfogadja az idegeneket, de ha a kezemben van, akkor nem bújik el, és hagyja, hogy mások is simogassák. 

Nem tudom, hogy mikor tudok újra jelentkezni, vagy kommentekre válaszolni. Nagyon el vagyok havazva. Még nem sikerült minden kipakolni, elrendezni, dolgozom és késő este érek haza. Ezért ne haragudjatok, ha megint sokáig nem jelentkezem. 
Az iskolásoknak sikeres tanévet kívánok! Aki pedig dolgozok, ne vigye túlzásba :D

4 megjegyzés:

  1. Köszönöm a jó tanácsot, igyekszem megfogadni! :D

    Pakolássz csak nyugodtan, én örülök, hogy minden rendben és adtál magadról egy kis helyzetjelentést. :)

    VálaszTörlés
  2. Örülök , hogy minden jól ment a költözködéssel. Biztosan nagyon jó buli lehet a barátnőiddel (és egy kutyival) lakni! Remélem Picúr is hamar megszokja az új helyet, mi pedig várunk vissza , de csak akkor, ha bár teljesen sikerült "beköltözni!" :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Eddig minden jól alakul. Valóban jó együtt lenni. Most, hogy közelebb lakom a munkahelyemhez, és hamarabb hazaérek, kezd egy kicsit több szabadidőm lenni. Hamarosan lesz új bejegyzés is. Talán rendszeresebben tudok majd jelentkezni. Lassan teljesen beköltözünk és minden a helyére kerül.

      Törlés