2012. február 26., vasárnap

Fürdés

Megjött a tavasz végre valahára. Úgyhogy jöhetett a régóta halogatott fürdés a malackáknak. A nap csodálatosan sütött, a szóba nagyon világos lett és a malackák is élénkebbek voltak. 

Ideje volt már megfürdetni Gizmót, mert már vakarózott és elég pisi szaga volt már a popsijának. A mestermunkámat/ szakdolgozatomat a tengerimalacokról készítem. És az jutott eszembe, hogy egy idegen malacka videói helyett felrakhatnák Gizmóét és Picúrét. Amúgy nem volt különösebb oka annak, hogy fürödnie kelljen. De jobbnak láttam idejében megfürdetni. 




Tudom, hogy Picúr nem szereti a vizet és nem is szeret fürdeni. De rá már aztán igazán ráfért a fürdés. Vagyis inkább a popsijára. Volt egy kis összetapadt szőr és ürülék a hátsó részén. De hogy nem okozzak neki nagy stresszt, csak a hátsó felét merítettem bele a vízbe és azt áztattam ki egy kicsit. Így nem lett túlságosan vizet, és nem is kellett hajszárítót használ. Amit mindennél jobban utál. Róla ezért nem készült videó, csak egy pár kép. Cserébe viszont a karomvágós videót róla fogom elkészíteni. Legalábbis azt szeretném. Aztán majd meglátjuk, hogy hogyan alakul. 
Gizmó fürdés után a törölközőben.... 
Gyönyörű Gizmó fürdés után....
Picúr fürdés után törölközőben....
Nem szereti, ha evés közben zavarják, ezért elbújik...
Gyönyörű Picúr fürdés után...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése