2014. január 19., vasárnap

Tervek 2014-re

Nincsenek nagy terveim erre az évre nézve. Csupa olyan dolog, amit már évek óta tervezek, de sosem sikerült még megvalósítani. De talán idén sikerül őket megvalósítani. 
  1. Ahogy az elmúlt 2-3 évben is, idén is szeretném kivinni a malacokat a szabadba, fűbe sétálni. De, ahogy eddig nem sikerült őket kivinni, valószínű most sem fogok sikerrel járni. Na, nem azért, mert nem tudom megfogni a szállítódobozt és levinni a malacokat a kertbe. Hanem azért, mert attól félek, hogy elkapnak valami fertőzést, kullancs megy beléjük, amitől megbetegszenek. Most már az erkélyre sem tudom őket kivinni, mivel, ahol most lakom nincs erkély, ahova biztonságban ki lehetne vinni őket. 
  2. Szintén tervbe van véve, hogy c&c rácsokat vásárolok. Már nem keresem olyan lelkesedéssel, mint tavaly és előtte. De ettől még elképzelhető, hogy szerencsénk lesz idén és mégis csak lesz ilyen rács kifutónk. Már megterveztem, hogy milyen, mekkora lenne, milyen elrendezés lenne a kifutóban. 
  3. Nyaralni mennék, ahova a malacokat is magammal vinném. 
  4. Megvarrnék egy függőágyat a malackáknak. 
  5. Idén is szeretnék Picúrral kiállításon részt venni. Nem szegte kedvemet, hogy a múltkor nem nyertünk. 
  6. Tervezem, hogy a malacoknak varrok még pár ágyikót, bújókat, meg a takarókat is szeretném végre méretre vágni és összevarrni a széleiket. Mert most csak össze van hajtogatva és úgy van betéve a ketrec aljába. 
  7. Szeretnék több bejegyzést írni a tavalyihoz képet. Akkor nagyon elhanyagoltam a blogot. Idén majd jobban igyekszem karbantartani. 
Ki tudja az élet miket tartogat számunkra. Lehet, hogy a tervekből végül nem lesznek tettek, de az is lehet, hogy mindent sikerül megvalósítani. Én mindenesetre azon leszek, hogy ezeket megvalósítsam. 

4 megjegyzés:

  1. 1. Olyan tisztásra nyugodtan kiviheted őket, amit karbantartanak, és amiről tudod, hogy nem tapossák össze, nem piszkítanak bele más állatok, valamint nincs autóút mentén.
    2. Az egyetlen akadálya, hogy egyelőre sajnos csak külföldről lehet beszerezni, és drága.
    3. Albérlet keresésénél sem egyszerű olyat találni, ahova engedik az állatokat, a nyaralást talán még nehezebb megoldani velük, de nem lehetetlen.
    4. Nagyon hamar megvan, akár varrógép nélkül is.
    5. Nagyon helyes!
    6. Ld. 4.
    7. Örülnék neki, és ezután is fogok jönni olvasni és kommentelni.

    Bízom benne, mindent sikerül megvalósítanod, amit elterveztél!
    Én már tudom, hogy csak tenni kell a dolgokért, és menni fog az. Ilyen egyszerű. :)

    VálaszTörlés
  2. 1. Most egy olyan helyet néztem ki, ami egy parkban van, oda nem lehet kutyákat bevinni. Viszont sokan járnak oda, van aki ott piknikezik. Nem tudom, mennyire lenne zavaró, ha a malackákkal mi is kimennénk és ott telepednénk le egy kis időre.
    2. Pont az ár a gond. De valahogyan csak megoldom.
    3. Sikerült olyan albérletet találni, ahova a malacok is jöhettek velem. A nyaralás persze más tészta. Nem szeretném őket sem megzavarni, szóval még nem tudom lesz-e belőle valami.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért egy malac az nem kutya, hanem kisállat. Nem rohan át a piknikezőkön, nem hangoskodik, szóval engem biztos nem zavarna. Persze minden ember más és más, lehet hogy az állatokat nem kedvelőket zavarná...

      Törlés
  3. Igen, én is arra gondolok, hogy azok fognak majd beszólni, lehurrogni, akik nem szeretik a malacokat és semmilyen más állatokat sem. Egy próbát azonban megér majd.

    VálaszTörlés