2013. április 13., szombat

Kiállításra készülődés 2


A kiállítás előtt még meg kellett fürdetni Picurkát. Erre ma késő este, vacsora előtt került sor. 
Most sem viselte jobban a fürdést, mint máskor, de gyorsan túl estünk rajta. Szerencsére volt ma segítségem öcsi személyében, úgyhogy nem tartott sokáig, mire a meleg szobában, törölközővel, és hajszárítóval gyorsan megszárítottuk.
Kipróbáltuk, illetve használatba vettük az új törölközőt, amit a szomszéd nénitől kaptunk nem is olyan régen. Elég jól, sőt mi több, nagyon jól szívja a vize és nem is dörzsöl, ráadásul pedig még meleg is. Picurkának jól áll a rózsaszín. :D
Most már nem csak szép, de tiszta és illatos is a kis hölgy. Már csak fel kell kelni holnap reggel, szállító dobozba rakni Picurkát és elindulni vele a rendezvényre. Bízunk benne, hogy szépségével dobogós helyet érünk el. De ha ez nem is sikerült, akkor is jól fogjuk magunkat érezni. 

Viszek Picurkának szénát a szénagömbben, lesz tápja a saját kis etetőtáljában, viszek neki a répa chips-ből is, és velünk lesz az itatója. 

Holnap késő délután, miután sikerült kipihenni magunkat, rögtön jövök mesélni és lesznek képek is. 

3 megjegyzés:

  1. Valóban nagyon jól áll neki a rózsaszín! Szorítunk nektek, és jövünk képeket nézegetni és élménybeszámolót olvasni! :)

    VálaszTörlés
  2. Köszönjük! Kell a drukk :D
    Nagyon szeretnénk elismeréssel, díjak hazatérni. De a legfontosabb, hogy jól érezzük magukat, jó élményekkel térjünk haza.
    Igyekszem sok-sok képpel jönni holnap. Élmények lesznek, az már biztos.

    VálaszTörlés
  3. Hajrá Picúr!!!!Nagyon drukkolunk nektek! Olyan kis édesek ahogyan nézni tudnak mikor fürdenek :)

    VálaszTörlés