2012. január 5., csütörtök

Ez a poszt most kicsit rólam szól....
Remélem, hogy igazat jósolnak és teljesünk amit szeretnék, amire vágyok, amire szükségem van azt meg tudom szerezni. Világmegváltó terveim nincsenek erre az évre sem. A suliban utolsó éves vagyok és április- júniusban vizsgázom majd, ha minden jól megy, azután pedig pályakezdő munka kereső emberke leszek. Igyekszem amennyire tőlem telik és reménykedem, hogy sikeres vizsgát teszek. A malackák szempontjából ez csak annyira fontos, hogy kicsit kevesebb időt tudok velük tölteni, de semmiben nem szenvednek hiányt, hiszen van nekik egy fiú gazdijuk is, aki igyekszik engem is pótolni. Most nagyban megy a tanulás.
Szeretném Picúrt teljesen megszelídíteni, annyira hogy a földön ne szaladjon el, hogy bárhol és bármikor meg tudjam simogatni fel tudjam venni a földről, ne szaladjon el rögtön, ha bármilyen zajt hall. Szeretném teljesen elnyerni a bizalmát, hozzá szoktatni őt is a hámhoz, pórázhoz. Hogy aztán ha jó idő lesz, jön a nyár, akkor ki tudjunk menni sétálni a fűbe.
Szeretnék majd kicsit nagyobb lakást építeni a malackáknak a nyáron, vagy még előtte.
Szeretnék majd találkozni a barátnőm malackájával, aki kisfiú, de reményeim szerint a malackák jól fognak hozzá viszonyulni. Ha egyáltalán lesz lehetőség találkozni a barátnőmmel és a malaccal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése