2012. június 3., vasárnap

Picúrka és a fű

Mivel nagyon szeretik a malackák a füvet, ezét úgy döntöttem, hogy ebben az évben itthon fogok termeszteni neki egy kicsit. Most pedig itt volt az ideje a fűnyírásnak. Picúr volt akkor ébren, amikor kínáltam a füvecskét. Úgyhogy ő kóstolhatta meg először. És pillanatok alatt el is tüntette. 
A videó egy kicsit sötét lett, de már késő este volt és nem akartam nagy villanyt kapcsolni. De a lényeg szerintem látszik. 

2 megjegyzés:

  1. Awwww, tengeri cocák :D Nekem is voltak, annyira imádni valóak :) Én végül a patkányoknál horgonyoztam le, de a csajoknak egyszer vettem egy adag kicsíráztatott magkeveréket, most meg nem mondom, miként árulták... egy adag fű, földbe ültetve és rá van írva, mi van benne :D Csupa olyan dolog volt, amit a kajájukból kihagytak (pl. búza, istennek se ették meg). Szóval, megvettem nekik és hatalmas sikerre volt, pedig nem fűztünk hozzá nagy reményeket. Egyikük állandóan benne trónolt, ásott benne, a másik csak kívülről ette a füvet. Imádni valóak voltak. Szóval tuti, hogy mikor újra lesz patkány, én is termesztek nekik :D

    VálaszTörlés
  2. Én nagyon szeretem őket és sok bolond ötletem támad. Saját kezűleg készített ketrec, fű termesztése, a kertes házban borsó, saláta, paradicsom termesztése. Csíráztatott magvak nálunk is vannak.
    Patkány, mint háziállat? Ezzel most újdonságot mondtál.
    Belemásznának a balkon ládába, amiben a fű van, ha hagynám, de nem hagyom, mert akkor a fű vékony kis gyökereit kitépnék és nem nőne többet újra.

    Szeretettel várunk vissza az oldalunkra, ha érdekesnek találok és tetszik.

    VálaszTörlés