2013. december 9., hétfő

Mit hozott a mikulás?

A mikuláscsomagban volt egy extra, szuper jó táp. A malacok egyszerűen imádják. Minden számukra fontos tápanyag, vitamin benne van. Kicsit sokba kerül, úgyhogy nem mindig tudok nekik ilyet venni. De a mikulás és karácsony arra való, hogy az ember olyat is megvegyen, amit általában nem szokott. 

Alig, hogy kinyitom a zacskót, máris visítani kezdenek a malackák, türelmetlenek, még az ajtót sem nagyon lehet tőlük kinyitni, ugyanis mindenki ott tömörül. Mindennap kapnak belőle egy negyed marékkal a rendes tápjuk mellék. Hát persze, hogy ez a finomság fogy el először az etetőkből. 

A csomagban volt még két ajándék, ezek inkább nekem jöttek, a takarításhoz remek lesz majd. A kék-fehér kefének örülök a legjobban. A kék tartály részbe lehet beleönteni a vegyszert a tetején a kék pontot meg kell nyomni és akkor a kefe sörtéi között kijön egy kis vegyszer és máris lehet vele sikálni a ketrecet és a többi malacos felszerelést. Így kevesebb vegyszer fogy egyszerre és koncentráltabban lehet takarítani. (Itt persze malacbarát vegyszerről van szó, nem mérgező számukra.)
A piros-fehér spriccelő pedig szintén a takarításhoz kell, ebbe lehet az ecetes vizet tenni. Vagy csak a langyos vizet, abban az esetben, ha nem viszem ki a fürdőbe a ketrecet teljes egészében lemosdatni, csak a szobában takarítom a kis kefével és vegyszerrel. Ez is nagyon szuper ajándék.

4 megjegyzés:

  1. Tényleg nagyon szuperek ezek az ajándékok! :)
    A táp valóban nagyon drága, de a jó benne, hogy nem tudják kiválogatni. Már én is néztem korábban, de úgy döntöttem, nem veszem meg, mert az enyémek mindent befalnak. :D
    A takarító szett rendkívül praktikus, biztos hogy nagyon jól fog szolgálni, és reméljük sokáig kitart.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már többször is takarítottam ezekkel az eszközökkel és örülök, hogy megvettem. Nem volt rossz döntés. :D

      Törlés
  2. Jó, akkor az előző kérdésemet ne is vedd figyelembe, legközelebb elolvasok mindent, utána kommentelek. :D
    Érdekes, hogy a malacoknak ez a finom, nálunk úgy kell mindenféle fondorlatos dologgal rászoktatni őket.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálunk ez az első, amit kiesznek a táp közül. :D

      Törlés