2011. október 5., szerda

Foltos gazdára talált







Arról volt szó, hogy tegnap délután viszi el az új gazdi Foltost, de beteg volt és nem tudta magával vinni. Úgyhogy ma reggel írt, hogy akkor ma szeretnék elvinni és lehetne-e hogy elébb, mint ahogy meg volt beszélve. Még szerencse, hogy előbb végeztem a suliban és öcsi is. Úgyhogy természetesen előbb vittük el a megbeszélt helyszínre. Nem is kellett sokat várni és már ott is volt a kislány az egyik barátnőjével.
Nagyon kedves, érdeklődő, értelmes lánynak látszott aki biztosan vigyázni fog majd a kis malackára. Megmutattuk és nagyon tetszett neki.
Biztos vagyok, hogy jó helyen van és szeretni fogják. Ez lesz az első éjszakája, hogy egyedül lesz, illetve nem lesznek mellette a szülei és az ismerős arcok, gazdik.
Szerettük és nagyon fog hiányozni. Már most nagyon hiányzik. De tudom, hogy jó helyen van és szeretni fogják, mindent meg fog kapni. Ez pedig megnyugtat és boldoggá tesz.
Sosem fogom őt elfelejteni és örökké ő lesz a kis kedvenc. Imádtam és nehéz volt megválni tőle.
Biztos, hogy azért szökött meg reggel, hogy még egyszer utoljára emlékezetes dolgot vihessen véghez, mielőtt elmegy. Szeretett volna körülnézni még egyszer utoljára.
A hosszát nem mértem le, de a súlyát igen. 420 grammot nyomott. Olyan kicsi volt és olyan védtelen. Nem hiszem, hogy valaha látom még egyszer újra, bár talán fényképen majd igen. Ha megkérjük a lányt, hogy küldjön egy képet, akkor biztosan fog majd. De a legfontosabb, hogy boldog, jó, egészséges életet élhet majd.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése