2011. október 22., szombat

Októberi méreckedés

Ma ismét itt volt az ideje megejteni a testsúly mérést. Lévén, hogy kb. egy hónapja volt utoljára mérve a két rosszaság.

Gizmó 1310 gramm. 
Ami jónak számít. Nem kéne, hogy ennél kevesebb vagy több legyen. Ez most pont jónak számít. 
Az utolsó méréskor 1218 grammot nyomott. Az ugye a műtét után nemsokkal volt. Tehát azóta vissza nyerte eredeti súlyát. Még egy kicsit több is. De ez még nem baj. 

Picúr pedig 808 gramm. 
Amit elég kevésnek ítélek, mert érzésem szerint egy ekkora malacnak már nagyobb súllyal kéne rendelkeznie. Most mérni fogok kb. hetente és meglátjuk, hogy változik-e a súlya. Ha csökken a súlya, akkor ki kell deríteni, hogy miért.
A múltkor 637 gramm volt. Akkor szülte ugye a kicsiket. Jobb lenne, ha egy kicsit többet nyomna. Főleg, ha  kicsiket vár. De lehet a terhesség vége felé már nem eszik annyit és ezért a súlya is csökken. A jövő héten vasárnap majd meglátjuk, hogy mi a helyzet baba ügyben. Ha addigra nem születnek meg a kicsik, akkor orvos lesz a vége. Több ételt nem tudok neki adni, mert azt is a Gizmó enné meg. Nincs kizárva, hogy a hasmenés miatt nem olyan súlyú, mint ideális esetben kéne, hogy legyen. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése