2011. október 14., péntek

Két hónapos kis malacok

Ma két hónapos Foltoska és Szöszi.
Foltos: múlthét szerdán került az új gazdijához. És azt írta a kislány, hogy rendben van tünemény.  Az első napokban nagyon meg volt lepődve a kislány, hogy Foltoska csak a sarokba ürít és nem sok mindent csinál. Elmagyaráztuk neki, hogy a malacka bizony jó nevelést kapott és nem piszkít össze-vissza. A pedig, hogy egyenlőre nem sok mindent csinál, annak köszönhető, hogy még új neki az egész helyzet, először maradt egyedül. Nincs vele sem a tesója, sem apa, sem pedig az anyukája. De jól van, oldódik és egyre barátságosabb, szépen eszik és sokat foglalkozik vele a kislány.

Nagyon hiányzik és alig várom, hogy a hét végén újra írjon a lányzó és mondja, hogy mi van a kicsi Foltossal. Jó helyen van ez most már teljesen biztos. A kislány mindent megtesz érte.
Szöszi: Továbbra is velünk lakik és sokat változott az elmúlt időben. Nagy négy napja, hogy kézből is eszik és már nem szalad el, ha a ketrecében megsimogatom vagy ölbe akarom venni.
A nő aki ígérte, hogy elviszi, továbbra sem tudja elvinni. Ha a hétvégén nem viszi el, akkor lépnem kell és otthont kell neki találnom sürgősen. Már vannak terveim arra az esetre, ha a nő mégsem jönni a kis fiúért. De remélem, hogy el fog jönni, ha már egyszer megígérte. Kis Szöszi számára az lenne a legjobb, ha a nőhöz kerülne. Anyának meg főleg, mert nagyon nehezen tud tőle megválni.
Azért lenne most már sürgős, hogy új gazdájához kerüljön, mert itt már nem sokáig tudom tartani. Gizmó ugyanis egyre durvább vele szemben, már nem tűri meg a kis fiút. Ha a Picúr közelébe megy Szöszi, akkor Gizmó megkergetni, nem hagyja enni sem a kicsit. Ráadásul Szöszi nagyon párosodni akar már, de Picúr nem hódol be neki és elkergeti.
Délután együtt sétálnak hármasban és tegnap beraktam a többiek közé estére, de aztán visszatettem a saját helyére.
Ráadásul nagyon úgy tűnik, hogy Picúr vemhes, ha pedig megszületnek a kicsik, és Szöszi még itt van akkor nem fognak tudni együtt sétálni, mert onnantól Picúr újra terhes lehet. Viszont Szöszi visít, ha nem látja az anyját, vagy nincs ő is kiengedve a többiek közé.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése