2011. október 7., péntek

Picúr vemhes???!!!




Nagyon valószínű, hogy Picúr ismét vemhes. Legalábbis a hasán egészen úgy tűnik. Ráadásul vissza utasítja Gizmó közeledését és a kis szürke próbálkozásai is süket fülekre találnak. Szóval hamarosan talán újra anya lesz és végérvényesen vége van a vemhesség idejének. Ha az aktus sikeres volt, amikor a kicsik megszülettek, akkor ma Picúr 47-48 napos vemhes. Kíváncsian várjuk, hogy milyenek lesznek majd az új kicsik.
Még semmit sem lehet biztosra venni, de egy valaki már most jelentkezett, hogy két egyforma nemű malackát szeretne, aki pedig a kis szürkét viszi el ő is azt mondta, hogy egyet majd szeretne a szürke mellé. Hát majd meglátjuk, hogy mi hogyan lesz.
A legfontosabb, hogy egészséges, fejlett, bájos kicsi malacokat hozzá világra Picúr és ő maga is egészséges, erős malacka legyen és szépen fel tudja nevelni a kicsiket. Most jó munkát végzett az első kölykökkel ennek most is így kell lennie. Jó anya volt. Más egyenlőre nem nagyon tudunk tenni, minthogy minden egészséges zöldséget, gyümölcsök és persze plusz adag C vitamint adunk neki, figyelünk és vigyázunk rá.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése