2011. szeptember 17., szombat

Egy hónapos tengerimalacok

Egy hónapos Foltos
Egy hónapos Szöszi
Ez a két kis csöppség ma egy hónapos lett. Mivel a kicsik egy hónaposan már ivarérettek, ezért tegnap este már nem töltötte együtt a négy malac az éjszakát. Szöszit áttettem egy másik, ideiglenes ketrecbe.
Az elején zokon vette a dolgot és nem is volt kedve vacsorázni. Aztán később csak megéhezett és megette a vacsiját. Aztán igyekezett kiszökni az új helyéről.
Ez volt az első éjszaka, hogy egyedül töltötte az éjszakát. Biztos, hogy nem volt jó neki, de más választásunk nincs. Ugyanis az a két lány, aki jelentkezett, hogy pénteken délután elviszi a kicsiket, egyik sem jött el. Mondták, hogy mégsem kell nekik. Így viszont amíg nincs gazdi, addig muszáj külön tartani a fiút a többiektől. Nem szeretném, ha bármelyik lány vemhes lenne.
Tudom, hogy eljött az idő és el kellett venni a kicsi Szöszit, mert Gizmó már kergeti a lány malackát. Viszont ugye tőle már egyik malacnak sem lehet kölyke. De attól még érzi, hogy a lánynak itt az idő.
Egyébként az ég világon minden rendben van velük. Sokat szaladgálnak, játszanak, szépen esznek, isznak,  már rég nincs szopcsi, berregnek, dorombolnak. A kis Foltoska jobban szereti a simit, mint a szürke. Viszont azt nem szereti egyik sem, ha haza kell menni. Olyankor mindenki menekül és elbújik. Imádnak a szobában szaladgálni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése