2011. szeptember 6., kedd

Felnőnek a kicsik

Tegnap délután először a szürke kezdte el használatba venni az önitatót, majd kb. egy órával később a kis foltos is megkóstolta a vizet. Ilyet még sosem csináltak eddig, ebből pedig tudni lehetett, hogy már csak ideig óráig fog tartani a szopcsizás.

Este már láttam, hogy Picúr nem látja szívesen a kicsiket szopcsizás ügyben. Elszaladt, elugrott, ha jöttek a kicsik. De este 11- kor még sikerült a kis foltosnak egy pár kortyhoz jutnia, amikor Picúr aludt és nem volt elég gyors. A reggel óta pedig a kicsik már nem kapnak többé tejet. Délben még próbálkoztak párszor, de utána feladták és azóta már csak az önitató van.
Szóval hamarosan eljön az idő, amikor már külön kell őket választani. Már nincs szükségük az anyjukra. Bár azt írja a net, hogy egy hónapos korukig legyenek együtt az anyjukkal. Talán azért, hogy tanuljanak. De most már itt az ideje a leendő gazdikat értesíteni, hogy a jövő héten pénteken már jöhetnek értük. Akkor lesznek ugyanis négy hetesek.
Nehéz lesz őket elengedni, de már tudom, látom hogy készen állnak és nem maradnak le semmiről sem. Nem lesz majd bajuk abból, hogy el kell válni anyától és nincs többé szopcsi.
Alig két hete születtek és minden megváltozott az életünkben. Még csak most kezdtük megszokni, hogy itt vannak, négyen vannak, még csak most tanuljuk, hogy hogyan lehet őket biztonságosan megfogni. És mindjárt itt hagynak minket. Furcsa lesz megint a kicsik nélkül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése