2011. szeptember 2., péntek

Kontrollon3

Ma ismét hivatalosak voltunk az orvosunkhoz. Gizmó sebe továbbra sem gyógyul rendesen. Az egyik oldal már szépen begyógyult, a jobb oldal viszont csak nem akarja az igazat. Ott még mindig van egy nagy és mély seb.

A jövő héten minden nap menni kell majd dokihoz. Kitisztítja és ellenőrzi, hogy rendben van-e.
Kérdeztem, hogy mikor fog ez a seb begyógyulni? Nem lehet-e tenni valamit annak érdekében, hogy gyorsabban, jobban gyógyuljon a seb? És sajnos nincs más teendőnk, minthogy elvisszük az orvoshoz. Úgy tűnik ugyanis, hogy a szervezete nem jól reagált a varráshoz használt fonálra és nem forrt össze rendesen a seb belseje, úgy ahogy a másik oldalon, úgy ahogy kellett volna. Érdekes, hogy a bal oldala viszont szépen meggyógyult. Szóval én nem értem, hogy akkor most mi is van? Az egyik oldal nem érzékeny a fonálra csak a másik. De ő tudja.
Még mindig csúnya a seb. A múltkor már azt mondta, hogy alakul a dolog és hamarosan meggyógyul. Most pedig már az javasolta, hogy járjunk hétfőtől minden nap.
Kitisztította a csúnya sebet, kivágta az elhalt részt és jól lefertőtlenítette. Kicsit vérzett, de ez érthető.
Most nem és fogtam meg Gizmót, hanem egy másik orvos. Ő mégis csak jobban tudja, hogy hogyan kell biztonságosan megfogni. Mégis Gizmó többször is megpróbálkozott azzal, hogy kiszabaduljon az orvos kezéből. Meg is jelezte a doki, hogy milyen erős ez a malacka.
Közben az emeleten volt egy papagáj, ami a Gizmó visítását utánozta. Ez nagyon idegesítette szegény Gizmót.
Most a legnagyobb gondunk azt, hogy Gizmónak miért van hasmenése, amikor nem eszik semmi olyat, ami egyébként hasmenést okozhat. És nem is eszik meg mindent, amit régen megevett. Reméljük, hogy hamarosan vége lesz ennek az egésznek és nyugodtan élhetjük tovább az életünket, úgy ahogy régen. Nem kell orvoshoz járkálni, nem kell félteni a hasmenéstől, nem okoz neki senki fájdalmat és nem kell több fájdalomcsillapítót kapnia.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése