2011. augusztus 29., hétfő

Gallér nélkül


Kettőre már ott voltunk az orvosnál és nem kellett sokat várni, gyorsan bejutottunk. Összesen egy emberke volt előttünk, aki éppen végzett.
Izgatottak voltunk és alig vártuk, hogy túl legyünk ezen az egészen. Azonban nem úgy sült el a dolog, ahol kellett volna. Először megvizsgálta az orvos Gizmó fenekét, aztán kivette a varratokat. De volt egy kis gond. Az egyik oldalon nem jól gyógyul a seb és nem forrt össze rendesen. Az orvos kitisztította a sebet, és mondta, hogy nem fogja összevarrni. A gallért először nem akarta levenni róla a rosszul gyógyuló seb miatt, de aztán úgy döntött, hogy inkább leveszi és hagyja, hogy Gizmó takarítsa magát. Azzal is jobban gyógyul a sem.
Szerdán még vissza kell menni kontrollra. Nagyon reméljük, hogy addigra végre rendbe jön Gizmó sebe és végre együtt lehet a lányokkal. Úgy terveztük, hogy ma már együtt alszanak majd, de sajnos ez szerdáig még nem lehetséges.
Figyelni kell a popsijára és tisztogatni kell, ha ő nem jól csinálja.
Visított, mikor az orvos vizsgálta és tisztogatta a sebét. De amúgy úgy tűnik, hogy nincsenek fájdalmai. Persze továbbra is kapja a fájdalomcsillapítót. Szépen szaladgál, eszik egy keveset, kergeti a lányokat. Jól érzi magát, bár az nem tetszik neki, ha a fenekénél matatunk. De talán holnapra már jobban lesz. Szerdára pedig egyenesen ragyogóan lesz. Szerdára meg kell gyógyulnia.
Szóval ez a nap nem úgy sült el ahogy szerettük volna. De reménykedünk, hogy szerdára lesz már annyira jól, hogy együtt legyen a lányokkal a nagy ketrecben, forgácson.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése