2011. augusztus 26., péntek

Kontrollon

Egész nap tülkön ültem és vártam, hogy mikor hűl le egy kicsit a hőmérséklet és mikor mehetünk végre Gizmóval az orvoshoz kontrollra.
Fél hatra értünk oda és mondta az egyik várakozó nő, hogy kb. fél órát még várni kell, mert egy kutyus műtéte elhúzódott és nem végeztek még mindig. De aztán kijött a műtőből az egyik orvos és mondta, hogy gyorsan megnézi a kint várakozókat. Nem a mi orvosunk volt, de készségesen válaszolt a kérdésekre, rendesen megvizsgálta Gizmót. Nagyon figyelmes volt és jól bánt a malackánkkal.

Egy kicsit még duzzadt a fene, de azt mondta az orvos, hogy ez el fog múlni, ha kiveszik a varratokat. Megnézte a gépben, hogy milyen gyógyszereket kap Gizmó. Mondta, hogy továbbra is szedje amit eddig.
Kedves, jó fej orvos. Jó hétvégét kívánt. Ami még az emberi orvosánál is csoda számba megy, nemhogy az állatorvosnál.
A héten voltunk először állatorvosnál, de eddig jó tapasztalataink volt. Gizmó ma jobban viselte a vizsgálatot. Kicsit megnyomkodta a popsiját a doki bácsi kicsi Gizmónak, na ez egy kicsit nem tetszett neki, de azon kívül jó malacka volt.
Mondta, hogy hétfőn vagy kedden, ha ráérünk, akkor vigyük vissza varratszedésre.
Biztos, hogy a hétfő lesz a jó nap. Már csak az kérdés, hogy az időjárás is kegyes lesz e hozzánk és hamar túl tudunk ezen az egészen lenni.
A mai éjszakával együtt már csak három van hátra, amit külön kell tölteniük, aztán együtt a nagy csapat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése