2011. augusztus 13., szombat

Új táp....

Gizmó mindig is válogatós malacka volt. Már az első naptól fogva megvolt a kedvence és nem mindent evett meg a tápból. Ezért fokozatosan átszoktunk egy másikra. Amiből szinte mindent megeszik, csak a nagy szárított zöldségeket és gyümölcsöket nem. Mivel kap minden nap friss, finom, nyers zöldségeket.
Mióta itt van Picúrka, Gizmó még válogatósabb lett. Ráadásul Picúr sem eszi meg a nagyobb szárított dolgokat. Sokszor csak állnak a teli tápos tál felett és visítanak, hogy éhesek.

Éppen kerestem a neten újabb tápot, hogy átszokjunk egymásikra. Amikor Gizmó odament a tápos tálhoz és enni kezdett. Csend volt, nem visított és elég nagy mennyiséget evett a tápból. Persze a nagyobb darabokat kidobálta.
Belátta azonban, hogy nem kap mást és muszáj ezt megennie. Azokat a zöldségeket én sem enném meg, ha úgyis kapok frisset, nyerset. De az meglepett, hogy visítás nélkül evett a tápból. Talán még egy kicsit várathat magára az új táp beszerzése. Ugyanis eddig fél kilós tápot vettem nekik, most viszont amit kinéztem az csak kilós kiszerelésben van. Feleslegesen nem venném meg, ha csak a hangulatuktól függ, hogy megeszik-e a mostani tápjukat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése