2011. augusztus 28., vasárnap

Hat nappal az ivartalanítás után


Holnap vége lesz a galléros időszaknak. Szeretnénk már délre ott lenni és minél hamarabb levetetni róla ezt a szörnyen idegesítő dolgot. Minden az időjárástól függ. Ha kellemes, jó idő lesz, nem lesz meleg, akkor már délre ott leszünk és túl leszünk a varratszedésen. Akkor már délután együtt lehet a négy malac. Én már alig várom, hogy vége legyen végre ennek a galléros időszaknak.
Reméljük, hogy jól viseli majd Gizmó az utolsó orvosnál tett látogatást.
Ma egy kicsit csökkent a hőmérséklet és jobban van mind a négy malacka. Többet szaladgálnak, sétálgatnak, eszegetnek az ágyon. Gizmó is kicsit élénkebb. Délután azért kap még fájdalomcsillapítót. Aztán holnap megmondja az orvos, hogy meddig kell kapja még.
Ha már nem lesz rajta ez a fránya gallér és a varratokat is kiveszik, akkor jobban fogja magát érezni és talán már nem is lesz annyira szükség a gyógyszerre.
Kellett már ez az enyhébb időjárás, mert már nagyon nyűgösek voltunk mindannyian. Tegnap már nem is akarta kicsi Gizmó, hogy simogassam. Ma már jobban indult a nap.

Az elmúlt napokban sok uborkát és salátát kapott, mert csak ezeket ette meg. Tegnap este óta viszont nem kell neki egyik sem. Ehelyett evett sárgarépa levelet, fehér répát és paradicsomot. Ma reggel pedig már a sárga répát is megette. Egy-egy falat saláta is lecsúszott. Az almából is evett egy falatot. Most inkább a tápot eszi. De legalább van valami a hasában.
Reméljük, hogy nem fogyott, legalábbis nem túl sokat a műtét óta. Akkor azt mondta az orvos, hogy kicsit több a súlya mint kéne, hogy legyen. De mivel kb. egy hete nem sokat eszik, így saccolom, hogy azért egy kicsit leadott. Ha már jobb passzban lesz, akkor meg fogjuk mérni.
A műtét előtt 1 kg 30 dkg volt. Meglátjuk, hogy egy-két nap múlva mennyit mutat a mérleg. Nem szeretném, ha túl sokat fogyott volna. Sőt semennyit se fogyjon az a legjobb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése